fbpx

Dunoon porselen kopper

Vakre og praktiske krus fra Storbritannia.

Det er flere forskjellige typer krus tilgjengelig for kjøp på vår nettside. Flere valg kommer snart, vi jobber med det.

Men i dette innlegget vil vi gjerne introdusere deg for merkevaren Dunoon, som er kjent over hele verden for å produsere porselen av meget god kvalitet.

Hva er Dunoon egentlig?

Dunoon er navnet på en by i det vestlige Skottland, men det er kjent for porselenselskere av en annen grunn. Det er et merke av høykvalitets porselenskrus og kopper med et unikt design.

Dunoon-porselen er produsert av et familieselskap som tok navnet sitt fra navnet på byen der det lå. Fabrikken ble etablert i 1974. I utgangspunktet ble det produsert steintøyskrus, men målet var å produsere porselensprodukter av høyeste kvalitet. I 1984, på grunn av den økende etterspørselen etter Dunoon-produkter, ble en ny fabrikk åpnet i Stone nord i England. Gjennom årene har ikke interessen for Dunoon-kopper og -krus blitt mindre. I dag selges de i over 60 land, og interessant nok produseres og dekoreres de fortsatt for hånd – noe som er en reell fordel i kjøpernes øyne.

Fordeler med porselen fra Dunoon. God ide som gave.

Vi selger ulike retter laget av porselen av høyeste kvalitet direkte fra den skotske Dunoon-fabrikken. Alle fartøyene har den såkalte Dunoon-skive, som bekrefter originaliteten og kvaliteten til produktet. De er laget av benporselen, noe som betyr at over 50 % av sammensetningen er benmel. Takket være dette har krus og gavekopper en delikat farge og eksepsjonell gjennomsiktighet. De utmerker seg også ved sin utrolige letthet og holdbarhet. Alle disse funksjonene gjør den til en perfekt gave til alle – ikke bare elskere og kjennere av luksuriøse, stilige løsninger, men også fans av elegant kaffe eller te. Porselenskrus og kopper er pakket i smakfulle esker, så de er klare til å gis uten å møysommelig lete etter den rette boksen. De er også perfekt sikret for transport.

Dunoon-modeller og design

Dunoon porselensfabrikk samarbeider med en rekke kunstnere og designere, og forbedrer stadig produktene sine når det gjelder design og funksjonalitet. Samlingen av serviseartikler fra denne produsenten er et bredt spekter av produkter som forenes ikke bare av høy kvalitet, men også av en karakteristisk, fargerik og likevel ekstremt raffinert design. De mest populære koppene fra Dunoon-produksjonen er Islay. Dette er kar med blomstermønster.

Modeller:

 • Braemar 330 ml- blomstermønstre
 • Skye 450 ml
 • Cairngorm 480 ml
 • Shetland Infuser sets 440 ml
 • Lomond 320 ml
 • Suffolk 310 ml
 • Orkney 350 ml
 • Glencoe 500 ml
 • Nevis 480 ml
 • Henley 600 ml
 • Shetland mug 440 ml
 • Bute 300 ml
 • Jura 210 ml

Du kan se at de har mange valgmuligheter!!!

Dunoon tekanner

Dunoon produserer ikke bare krus, men også tekanner i forskjellige størrelser og design.

De har mindre eller større kanner. Men den som skiller seg ut er Tea for One modell, altså to i en, jeg mener en kanne kombinert med en kopp. Dette er en veldig god løsning for de som verdsetter farger og sørger for at koppen matcher hele serviset.

Her er link til vårt utvalg av krus fra Dunoon i nettbutikken. Vi har et større utvalg i vår stasjonære butikk lokalisert i Stavanger Norge på Østervåg 14 4006.

Bestillinger

Hvis du er fra en annen by og du ikke har mulighet til å kjøpe kruset du ønsker og det ikke er tilgjengelig på nettsiden vår, send oss ​​bare en e-post så prøver vi å gi deg ønsket modell.

https://www.kaffehusetas.no/produkt-kategori/kopper/dunoon/

E-post: petter@kaffehusetas.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *